» NOTICIAS

HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet


Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter

HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet

El projecte ERASMUS+ HERBARTIS va finalitzar a finals d’agost i les guies i el material elaborat durant els dos anys de projecte ja està a punt.


La valuosa publicació d’ERASMUS + HERBARTIS,  ““, junt amb tot el material formatiu (curs en linia, videos, resums de seminaris, conclusions de treball col·laboratiu, informs de visites d’empreses, etc.) estan ja disponibles a internet, en els diferents idiomes del projecte: espanyol, italià, portuguès, francès e inglès. Aquesta eina educativa útil i completa està enfocada a tots els productors, tècnics, empresaris, formadors i estudiants en el camp de les plantes aromàtiques i medicinals, i es pot descarregar lliurement a l’enllaç:

El projecte

"HERBARTIS – Formació per adults en producció artesanal de plantes aromàticas i medicinals", és un projecte ERASMUS+ aprovat per la Comissió Europea en el marc del programa 2014-2020 KA2 Asociacions Estratègiques, implementat entre 2015-2017 i dedicat a enfortir noves vies d’educació i formació de productors de plantes aromàtiques i medicinals.

El país líder del projecte ha estat Espanya, representat pel CTFC "Centre Tecnològic Forestal de Catalunya". Els altres socis: d’Espanya, IRTA "Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries"; de França, UESS "Université Européenne Senteurs et Saveurs (UESS)"; de Portugal, ADCMoura "Associação para o Desenvolvimento do Concelho de Moura"; i d’Itàlia, la Asociación "Le Terre dei Savoia" i CRA-FSO "Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’Economia agraria – Unità di ricerca per la floricoltura e specie ornamentali".


COMENTARIOS

[16/07/2018] - Comienza el proyecto europeo WASTE4GREEN, en el que están involucradas 8 entidades de España, Portugal e Italia, entre las que se encuentra CTAEX

[18/06/2018] - CTAEX recibe el premio La Besana por su labor investigadora dirigida al sector agroalimentario extremeño

[07/06/2018] - CTAEX participa en el 13 Congreso Mundial del Tomate mostrando el camino de la innovación del campo a la mesa

CTAEX (Ctra. Villafranco a Balboa Km 1,2 E-06195 Villafranco del Guadiana (Badajoz) (España)
Teléfono: (+34) 924 448 077 - Fax: (+34) 924 241 002 - Correo-e: otri@ctaex.com

Proyecto Financiado por: Desarrollado por: