» NOTICIAS

HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet


Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter

HERBARTIS: el material del projecte ja està disponible a internet

El projecte ERASMUS+ HERBARTIS va finalitzar a finals d’agost i les guies i el material elaborat durant els dos anys de projecte ja està a punt.


La valuosa publicació d’ERASMUS + HERBARTIS,  ““, junt amb tot el material formatiu (curs en linia, videos, resums de seminaris, conclusions de treball col·laboratiu, informs de visites d’empreses, etc.) estan ja disponibles a internet, en els diferents idiomes del projecte: espanyol, italià, portuguès, francès e inglès. Aquesta eina educativa útil i completa està enfocada a tots els productors, tècnics, empresaris, formadors i estudiants en el camp de les plantes aromàtiques i medicinals, i es pot descarregar lliurement a l’enllaç:

El projecte

"HERBARTIS – Formació per adults en producció artesanal de plantes aromàticas i medicinals", és un projecte ERASMUS+ aprovat per la Comissió Europea en el marc del programa 2014-2020 KA2 Asociacions Estratègiques, implementat entre 2015-2017 i dedicat a enfortir noves vies d’educació i formació de productors de plantes aromàtiques i medicinals.

El país líder del projecte ha estat Espanya, representat pel CTFC "Centre Tecnològic Forestal de Catalunya". Els altres socis: d’Espanya, IRTA "Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries"; de França, UESS "Université Européenne Senteurs et Saveurs (UESS)"; de Portugal, ADCMoura "Associação para o Desenvolvimento do Concelho de Moura"; i d’Itàlia, la Asociación "Le Terre dei Savoia" i CRA-FSO "Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’Economia agraria – Unità di ricerca per la floricoltura e specie ornamentali".


COMENTARIOS

[23/12/2016] - CTAEX recibe el apoyo de CAIXABANK por su proyecto de investigación sobre la Artemisia para combatir la malaria

[25/11/2016] - CTAEX galardonado con el premio Agroganadera 2016

[26/10/2016] - CTAEX presenta sus avances en las tecnologías de la información aplicadas a la agricultura

CTAEX (Ctra. Villafranco a Balboa Km 1,2 E-06195 Villafranco del Guadiana (Badajoz) (España)
Teléfono: (+34) 924 448 077 - Fax: (+34) 924 241 002 - Correo-e: otri@ctaex.com

Proyecto Financiado por: Desarrollado por: