Conozca todas las novedades del sector elegido

NOVEDADES SECTORIALES

En esta sección, usted podrá ver todas las novedades incorporadas al sistema y clasificadas por tipologías de información. Para ver la información de las diferentes tipologías, navegue a través de las pestañas que aparecen a continuación. Además si desea obtener la información acotada por parámetros temporales, puede hacerlo utilizando el filtro por fecha.

Temas Relacionados: tomate     




Fecha Título
16/10/2018 Quantitative and qualitative loss of tomato fruits during mechanized harvest
16/10/2018 Clasificación de frutos de tomates Cereza y Grape bajo diferentes sistemas de cultivo e intensidades de deshojado
16/10/2018 Dichlorvos (DDVP) residue removal from tomato by washing with tap and ozone water, a commercial detergent solution and ultrasonic cleaner
16/10/2018 Evaluation of metals in tomato sauces stored in different types of packaging
16/10/2018 Employing exogenous melatonin applying confers chilling tolerance in tomato fruits by upregulating ZAT2/6/12 giving rise to promoting endogenous polyamines, proline, and nitric oxide accumulation by triggering arginine pathway activity
16/10/2018 Influence of oven and microwave cooking with the addition of herbs on the exposure to multi-mycotoxins from chicken breast muscle
16/10/2018 Relaciones nitrógeno-potasio en fertirriego para el cultivo protegido del tomate (Solanum lycopersicum L.) en la época de primavera-verano
02/10/2018 Stem direction affects the fruit yield, plant growth, and physiological characteristics of a determinate-type processing tomato (Solanum lycopersicum L.)
02/10/2018 Co-melting behaviour of sucrose, glucose & fructose
02/10/2018 Stability and recovery of cyclodextrin encapsulated catechin in various food matrices
02/10/2018 A novel method using MOS electronic nose and ELM for predicting postharvest quality of cherry tomato fruit treated with high pressure argon
24/09/2018 Candidate gene analysis of Tomato leaf curl New Delhi virus resistance in Cucumis melo
24/09/2018 Effects of alternate partial root-zone irrigation on the utilization and movement of nitrates in soil by tomato plants
24/09/2018 Enhancement of tomato resistance to Tuta absoluta using a new efficient mesoporous silica nanoparticle-mediated plant transient gene expression approach
24/09/2018 Copper alters the physiology of tomato rhizospheric isolates of Papiliotrema laurentii
24/09/2018 Biostimulation effects of rosemary essential oil on growth and nutrient uptake of tomato seedlings
24/09/2018 Identification of loci associated with fruit traits using genome-wide single nucleotide polymorphisms in a core collection of tomato (Solanum lycopersicum L.)
23/09/2018 Purification and characterization of a H2O2-tolerant alkaline protease from Bacillus sp. ZJ1502, a newly isolated strain from fermented bean curd
22/09/2018 Immersion-free, single-pass, commercial fresh-cut produce washing system: An alternative to flume processing
22/09/2018 Effect of exogenous auxin on aroma volatiles of cherry tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit during postharvest ripening
No Registros: 555 - No Páginas: 28

[16/07/2018] - Comienza el proyecto europeo WASTE4GREEN, en el que están involucradas 8 entidades de España, Portugal e Italia, entre las que se encuentra CTAEX

[18/06/2018] - CTAEX recibe el premio La Besana por su labor investigadora dirigida al sector agroalimentario extremeño

[07/06/2018] - CTAEX participa en el 13 Congreso Mundial del Tomate mostrando el camino de la innovación del campo a la mesa

CTAEX (Ctra. Villafranco a Balboa Km 1,2 E-06195 Villafranco del Guadiana (Badajoz) (España)
Teléfono: (+34) 924 448 077 - Fax: (+34) 924 241 002 - Correo-e: otri@ctaex.com

Proyecto Financiado por: Desarrollado por: